Gîtes de France

Hier heeft u keuze uit 5 verschillende kamers elk met hun eigen specifieke kenmerken.

Kamer 1 Deze kamer biedt plaats voor twee personen. Er is een dubbel bed aanwezig zoals ook een privébadkamer met daarin een ligbad, lavabo en toilet. Ook heeft deze kamer een uitgang op een privéterras
Kamer 2 Deze kamer biedt plaats voor twee tot vier personen. Er is een dubbel bed aanwezig alsook een stapelbed. In de privébadkamer vindt je een dubbele douche met daarnaast nog een lavabo en toilet. Ook deze kamer heeft een uitgang op een privéterras
Kamer 3 In deze kamer is er plaats voor twee tot vier personen, dit door middel van een dubbel bed en een stapelbed. Ook deze kamer heeft een privébadkamer met daarin een douche, lavabo en een toilet.
Kamer 4 Deze kamer is identiek aan Kamer 3 dus is er in deze kamer ook plaats voor twee tot vier personen,
dit door middel van een dubbel bed en een stapelbed. Ook vindt u hier een privébadkamer met daarin een douche, lavabo en een toilet.
Kamer 5 In deze luxekamer kunnen twee tot zes personen slapen, hier vindt u een dubbelbed met daarnaast ook nog eens twee stapelbedden terug. In de privébadkamer bevinden zich een dubbele douche & een ligbad alsook een lavabo en toilet.